Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе изключително щастлив от

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе изключително щастлив от
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Използвахме и последната си капчица енергия

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе извънредно благополучен от триумфа с 3:1 в реванша с Манчестър Сити от 1/2-финала в Шампионската лига. " Белият балет " направи необикновен поврат в края на мача и в продълженията, с цел да се класира на финала в шампионата.

Италианецът счита, че историята на клуба е факторът, който оказва помощ в сходни мачове.

" Не бих споделил, че сме привикнали да побеждаваме по този метод. Това, което се случи довечера, се случи и против Челси и Пари Сен Жермен.

Ако ме питате за какво, може би повода е историята на нашия клуб, която ни оказва помощ да продължаваме да се борим, даже и когато борбата наподобява изгубена. Мачът вървеше към своя край, само че ние успяхме да използваме последната капчица сила, която ни бе останала.

Изиграхме добър мач против мощен противник. След като успяхме да изравним, в продълженията психическото преимущество към този момент бе на наша страна.

Щастлив съм, че се класирахме на финала в Париж, където ще срещнем различен сериозен конкурент. Но ние сме привикнали. Очаква ни още една фантастична футболна вечер ", счита Анчелоти.

" Целият свят мислеше, че мачът е приключил. Тогава след един подробност, една хубава композиция, пристигна голът на Родриго. След това използвахме цялата си сила.

Имахме и доза шанс. Сити е мощен противник и мачът бе доста оспорван. Ние не се отказахме. Нужно бе доста работа, жертви, сила... промените също помогнаха доста ", добави италианецът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР