Треньорът на обобщи актуалната информация около отбора и клуба. Той

...
Треньорът на обобщи актуалната информация около отбора и клуба. Той
Коментари Харесай

Стоилов на заминаване за Турция: Всички са здрави, само на един предстои PCR тест

Треньорът на заключи настоящата информация към тима и клуба. Той стори това на тръгване за Турция, където " сините " ще проведат един предстоящо добър предварителен лагер. Стоилов уточни, че всички оповестени в групата футболисти са здрави, единствено на Цунами му следва да премине PCR тест.
" Нямам съществени терзания, имаме задоволително футболисти разполагаем и положителни условия, с цел да се готвим. По време на контролите ще дам късмет на всички футболисти, ще вършим ротации, някои ще играят по 45 минути. Разбира се, за клуб като Левски е значимо и да се реализиран победи ", съобщи треньорът на Летище " София ".
" Състоянието на клуба остава сериозно, огромни старания се хвърлят от основния спонсор, управлението и господин Сираков за стабилизиране. Има належащи отговорности, като " Palms Bet " прави всичко допустимо за покриването им ", добави той.
Запитан за шанса Ивелин Попов да играе в родния си клуб в края на своята кариера, Стоилов съобщи: " Ивелин е наясно, че в Левски не може да се играе за пари сега, а за един заслужен свършек на кариерата ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР