Треньорът на Нефтохимик Николай Кръстев беше повече от гневен за

...
Треньорът на Нефтохимик Николай Кръстев беше повече от гневен за
Коментари Харесай

Треньорът на Нафтата втрещи българския футбол с изказвания за клуба

Треньорът на Нефтохимик Николай Кръстев беше повече от ядосан за събитията в отбора. Наставникът приказва разярено след мача със Спортист Своге, акцентирайки, че всичко в клуба от Бургас е „ пародия”. Младият експерт призна, че се сипят „ неистини след лъжи” от настоящите шефове на „ шейховете” и футболистите няма по какъв начин да мислят за футбол.

Кръстев стигна до такава степен, че обстановката няма общо с професионален футбол, въпреки да става въпрос за Втора лига, откакто Нафтата няма хазаин, лекар, както и лекарства.

„ Аз съм удовлетворен от момчетата и от това, което демонстрираха на фона на изискванията, теренът. Искам да изместя центъра на тематиката и да насочва едно благопожелание към нашия треньор на вратарите, който претърпя тежка интервенция и бързо да се възвърне. Той е толкоз години с нас и от тези нерви, които изхаби с тези ръководители стигна до такава степен да се опасява за живота си. Пожелавам му бързо възобновяване на Евгени Русев.

По връзки на футбола всичко е една дума – подигравка. Пародия на това, което би трябвало да се гради като футбол в град Бургас. На този стадион сме били фенове на високи равнища мачове, Лига Европа, само че откак аз съм в този клуб – всичко потъва надолу. Само неистини, неистини, лъжи… Ръководни фактори, които се крият зад всеки. Този бил отговорен, че акциите не били взети от този, ами от различен, а това рефлектира на тренировките. Той е сложен, тъй като нямаме хазаин, лекарства, лекар – всичко това се натрупа на треньорите. Предният мач имахме бе много неприличен, че не отидохме в Разград, само че това е подбуден, че някои си мислят, че футболист може да бъде третиран като общ служащ или зидаромазач. Ако му платиш в последния миг, той ще почне да подвига стена. След 12 години той става неспособен за спорта. Тези хора това нещо не го схващат и си мислят, че като не излезеш и не спазваш отговорностите си… Те не виждат по какъв начин претърпяват. На фона на всички неща, които се случват в света с пандемията разбирам, само че недейте заблуждавайте хората”.

„ Днес безусловно излязохме без анализ, къде мощни слаби страни на съперника. Излязохме в последния миг и да спасим този мач, тъй като срамът щеше да е още по-голям. Тези хора „ горе” или ще пътуват някъде, или срещи с министъра на културата. Викторио, когато пристигна, му споделих, че тук нещата не се случват, както би трябвало и, че ще се скараме с него. Той може да го удостовери, а ръководителите си мислят, че са измислили футбола и ги боли за Нефтохимик. Аз понеделник ще си подам оставката, не ме интересуват пари.

„ Тези условия с тези ръководители – няма по какъв начин да стане. Който и да пристигна тук, даже Ото Рехагел или Моуриньо. Тези хора не заслужават тези момчета в съблекалнята. Не знам какво считат да вършат шефовете. Факт е, че когато нямаш опция да дадеш пет лв.. Излез и кажи на хората каквото е. по този начин беше преди три години. Но сега… След като нямаш пет лв. не казвай, че имаш 50. Оттам насетне тези момчета играят за популярност и чест, само че и за пари. Имахме парадокси последните седмици, гонят ги от квартирите, не им се заплащат. Дали ще има Нефтохимик? Тази тъга не може да продължава, в случай че желае футболът в Бургас пъкъл се развива. Аз съм пострадал в тази конюнктура. Излизаме и даваме изявленията, веднъж, втори, трети. Аз да не съм вълшебник? Колко пъти да ги подстрекавам тези момчета? Свършват мачовете, всеки кой от кое място е и това е. предните играчи още не са получили пари и по тази причина няма доверие в ръководителите. Как да обясянвам за тактичност, по какъв начин да стане. Като нямаш пари за професионален футбол, няма да го правиш”, продължи тирадата си той.

„ Кажи една дата, само че я съблюдава. Казаха 5-и, 12, 14, 20-и. ние в последна сметка не ядем доматите с колците. Не може преди мач със Созопол едни да вземат пари, други – не. Разбива се колективът. Кажи, че не можеш, а не да лъжеш. Досега момчетата последно чакаха да им се платят пари. Днес излязоха с 300 зора, тъй като това ще рефлектира върху футбола. Мачът се дава по малкия екран и не можем да опетним името на клуба”, подчертава Кръстев.
.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР