Треньорът на Милан Стефано Пиоли ще има сериозни проблеми в

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли ще има сериозни проблеми в
Коментари Харесай

Милан само с един нападател за Фиорентина

Треньорът на Милан Стефано Пиоли ще има съществени проблеми в нахлуване за идния мач с Фиорентина в Серия А, оповестява вестник " Гадзета дело Спорт ", цитилан от Българска телеграфна агенция. Ноа Окафор е получил травма в бедрото на мача на националния тим на Швейцария против Румъния.

" Прегледите демонстрираха, че нападателят има травма на заден бедрен мускул. Окафор ще премине нови прегледи след седмица, които са открият развиването на контузията ", написаха от клуба.

Окафор ще пропусне освен срещата с Фиорентина, само че и дуела с Борусия Дортмунд в Шампионската лига в средата на идната седмица. Това идва в неприятен миг за Милан, защото главния голмайстор на " росонерите " Оливие Жиру е осъден за два мача в Серия А.

Така против Фиорентина няма другия алтернатива за офанзивата на Милан с изключение на Лука Йович. Сърбинът до момента е изиграл седем мача за отбора, от които в два е бил титуляр, само че няма нито един гол. През предишния сезон Йович игра за Фиорентина и вкара 13 попадения. Той евентуално ще води офанзивата на миланистите и в идващия мач за състезание против Фрозиноне.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР