Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия преди

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия преди
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Ще излезем с чест от двубоя с Левски

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев приказва пред клубната телевизия преди домакинския мач с Левски от XXXIV кръг на Първа професионална лига.

- Г-н Стоев, в какво положение е Лудогорец ден преди мача с Левски?
- Отборът е в положително положение. Футболистите упражняват обикновено. Здрави са. Това е най-важното.

- Какво очаквате от дуела в събота?
- Труден мач ще е. В последните два дуела Левски демонстрира добра игра. Няма да е леко, защото се срещат два тима, които желаят да победят.

- Отсъствието на Вандерсон може ли да се отрази отрицателно върху играта на отбора?
- В Лудогорец има задоволително футболисти, които могат да заместят съответно Вандерсон. Така, че да не се отрази неговата липса.

- Според резултатите Левски е един от най-удобните противници на Лудогорец този сезон – 3 мача, три победа за вашия отбор?
- Ако излезем с такава настройка към мача, ще страдаме. Очакването, че ще е елементарен мач е лъжливо. Това, че си победил в предните срещи не значи нищо. Всеки дуел е друг по стойност. Играе се в друго време. В никакъв случай няма да подценим конфликта.

- Може ли противникът да ви изненада с нещо?
- Отборите в България мъчно ще се изненадаме, защото се познаваме сносно. Вярвам, че моят тим ще подходи отговорно към мача, с цел да се представим на равнище.

- Доколко решителен за купата ще бъде резултатът в дербито с Левски?
- Трудно ми е да предвиждам какъв брой решителен ще бъде резултатът. Всеки мач до края на шампионата ще е от извънредно значение за нашия тим. Сега сме фокусирани към Левски. Надявам се, че ще излезем с чест от дуела.

- След равенството с ЦСКА-София предния кръг множеството експерти са на мнение, че Лудогорец 90 % е първенец?
- Нормално е да считат по този начин, тъй като имаме преднина, а до края на шампионата остават малко мачове. Но съгласно мен не е тъкмо по този начин. Оставащите срещи до края не са леки и в тях аз не бих подходил с презумцията, че сме първенци. Тепърва следва да станем. Първа лига 8 кръг, събота 18 май  Лудогорец 18:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР