Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев съжалява, че са пропуснали да

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев съжалява, че са пропуснали да
Коментари Харесай

Станислав Генчев съжалява за изпуснатата победа

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев съжалява, че са пропуснали да бият ЦСКА М. Той твърди, че „ орлите “ са по-добри от съветския противник, като е много прав, тъй като московчани са бледа сянка на тима си от преди няколко години.

„ Изиграхме добър мач против добър тим. Можеше да вкараме и втори гол. При наша неточност в отбрана получихме попадение. Можехме да си тръгнем и като спечелили, само че грешките се санкционират, изключително от подобен тим, като ЦСКА. Последните минути противникът се изнесе в нашата половина и желаех на контри да ги изненадаме, само че не се получи. Доволен съм, тъй като головите положения пред вратата ни бяха малко. Не съм удовлетворен от инкасирания гол, тъй като такива неточности не би трябвало да позволяваме. Ще играем за победа в последния мач “, сподели Станислав Генчев .

„ Играхме добре в отбрана. Направихме една неточност и допуснахме гол, само че във футбола е по този начин. Очаква ни тежък мач с Ференцварош, в който излизаме за победа, тъй като в случай че играем с мисълта за еднакъв, ще загубим “, счита вратарят Пламен Илиев .

„ Като не вкараш прът, е обикновено да загубиш. Продължаваме да работим и да се съсредоточим върху мачовете от вътрешното състезание “, разгласи беларуският треньор на ЦСКА Виктор Гончаренко .
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР