Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев предупреди своите играчи, че

...
Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев предупреди своите играчи, че
Коментари Харесай

Генчев: Тази седмица може да осмисли целия ни сезон

Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев предизвести своите играчи, че идните няколко дни може са основни за разградчани. В четвъртък " орлите " гостуват на ЦСКА (Москва) в съдбоносен мач в Лига Европа, а през уикенда следва огромното дерби с ЦСКА.

" Тази седмица имаме два доста значими мача. До огромна степен може да ни осмислят целият сезон. Надяваме се на положителна развръзка и в двата. Познаваме се с ЦСКА (Москва) към този момент по-добре като тимове. Те ще търсят реванш пред лична аудитория, откакто им нанесохме тежка загуба в Разград. От своя страна, ние имаме своите шансове и упоритости за място в идната фаза. Сметни не вършим, постоянно играем за победа ".

" Всяка победа ни доближава към класирането. Една победа на следващия ден може на процедура да ни подсигурява мястото напред. Няма отмалялост при нас. Ние сме привикнали на подобен темп. Всички са в групата, като единствено Жоржиньо отсъства поради травма, до момента в който имаме двама осъдени от предходния мач ", приключи Генчев.
 Ангел Петричев разгласи задачите на Лудогорец през този сезон
Ангел Петричев разгласи задачите на Лудогорец през този сезон

Вижте какви са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР