Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров беше доста емоционален след равенството

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров беше доста емоционален след равенството
Коментари Харесай

Заслужено продължаваме напред, смята Димитър Димитров

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров беше много прочувствен след равенството на неговия тим с " Хофенхайм ", което го класира за идващия стадий на Лига Европа. След дуела 1:1 в Германия Димитров изясни, че разградчани не са били надиграни.

" Емоционално изживях този мач, само че желая да се върна и обратно към жребия, след който ни слагаха новобранци. Това в действителност е доста подла група, само че с цялостното си показване доказахме, че справедливо се класираме напред ", сподели Димитров.

Според него " Лудогорец " е потвърдил, че е тим и окачестви срещата като доста сложна, изключително след аления картон на Клаудиу Кешеру в 84-ата минута.

" Домакините имаха едно състояние преди почивката, което даже не беше чисто, само че ни вкараха гол. След това трябваше да пожертвам и да търсим гол ", изясни треньора. Той не се ангажира с разбор на противоречивите съдийски решения, в това число и играта с ръка на Вандерсон при гола за " Лудогорец ". " Дори да е имало неточности, те не са били тенденциозни,нито пък мисля, че е ощетил един от двата тима ".

" Хофенхайм " е доста мощен с подаванията си в центъра, ние се опитахме да им затворим зоните. Щяхме да имаме още обстановки напред, в случай че не бяхме получили този гол.Напрежението беше огромно, само че футболистите заслужават възторженостти ", приключи треньорът на " Лудогорец ".

Капитанът на " Лудогорец " Светослав Дяков пък съобщи, че ориста си знае работата и класирането напред не е инцидентно. " Важно е несъмнено и да имаш качества. Надявам се да се срещнем с топ тим следващата година, не си поисквам някой избран ", сподели Дяков.

Той изясни, че това не е било най-силният мач на " Лудогорец ", само че разградчани са посочили темперамент.

 Марселиньо е удовлетворен от изпълнената цел.
© Reuters

Марселиньо е удовлетворен от изпълнената цел.

Звездата Марселиньо оправда представянето на тима с постигнатата цел. " Нямаше значение елементарно или мъчно, щом се класираме. Този мач ни беше финален късмет и по тази причина е от такава значимост. Започнахме постепенно и не играхм както би трябвало, само че през втората част променихме това ", сподели Марселиньо.

Бразилецът съпостави обстановката в " Лудогорец " с " Манчестър сити ", акцентирайки водача в Англия, който загуби последния си мач. " Това е футбол не можеш да биеш всеки мач. Трябва да сме по-концентрирани и да си реализираме задачата – първото място в шампионата ".

Марселиньо изясни и, че " Лудогорец " е подходил по-лежерно поради съществуването на доста запаси в състава на " Хофенхайм ".

Българският първенец ще научи противника си за идната фаза в понеделник, когато е жребият. " Лудогорец " ще бъде измежду непоставените отбори.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР