Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, беше лаконичен след победата

...
Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, беше лаконичен след победата
Коментари Харесай

Дерменджиев: Селекцията не закъснява, играчите навлизат във форма

Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, беше сбит след успеха на „ орлите “ над Сигма Оломуц с 3:1 по време на лагера в Турция. Наставникът призна, че Аслак декор Витри е с контузия след този мач и разяснява прехвърлянията, които се случват към родния първенец.

„ Не разделям играчите на титуляри и запаси. Тук гледаме минутите и желая всички футболисти да бъдат готови доста добре. Мач с мач не си наподобява. Така се е случило, че съвпадане има при рухването на ранни голове, само че съм удовлетворен от играта на тима “.

„ Играчите навлизат във форма и това е добре за нас, хубаво е, че вкарват и голове. Руан Крус е доста надарен състезател и ще има положително развиване. След прехвърлянето, чакаме от него развиване. Аслак декор Витри получи много мощен удар, а в този момент докторът ще види и ще каже каква е тъкмо травмата му. Клод Гонсалвеш има лека контузия и не желая да го пожертвам, защото имаме значими мачове. Ще разчитаме на него. Още няма входящи прехвърляния, само че чакаме такива. Селекцията не закъснява, просто по този начин се развиват събитията “.

„ На този стадий повече изходящи прехвърляния няма да има в Лудогорец. Не мога да кажа, че мачът с Млада Болеслав е генерална подготовка. Тук сме да се подготвим добре и би трябвало да бъдем подготвени още за първия мач на 10-и февруари “, приключи Георги Дерменджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР