Треньорът на Локомотив София Данило Дончич заяви след загубата от

...
Треньорът на Локомотив София Данило Дончич заяви след загубата от
Коментари Харесай

Данило Дончич: Допуснахме ранен гол и самочувствието ни падна

Треньорът на Локомотив София Данило Дончич съобщи след загубата от Крумовград, че тимът не разполага с футболисти, с които в домакинските мачове да атакува и да побеждава.

" Нормално е да сме разочаровани. След успеха против Хебър се надявахме да вземем и тези точки у дома. Допуснахме ранен гол и самочувствието ни падна. Второто полувреме се опитахме да играем по-агресивно и нападателно, само че не успяхме да вкараме гол и да обърнем мача “, съобщи експертът.

Той похвали и играта на Крумовград. " Това е добър тим с проведена отбрана. Щом вкараха първи гол, ми стана ясно, че ще ни бъде мъчно “.

" Ние нямаме задоволително самочувствие, а нашите футболисти напред нямаха нужната класа. Имахме две-три положения, само че това не е задоволително. Ако не бяхме позволили този ранен гол, мачът щеше да бъде различен. Те щяха да играят на контраатаки и с дълги топки да търсят Колев. Вижда се, че играем по-добре на открито, в сравнение с у дома. Играем по-добре на контраофанзива. Когато би трябвало да атакуваме и да играем по-офанзивен футбол не се получава. Като посетител играем по-защитно, играем на контраофанзива и взимаме точки. Вкъщи би трябвало да атакуваме и да побеждаваме, а ние нямаме такива футболисти “, сподели Дончич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР