Треньорът на Локомотив София Данило Дончич бе доволен след равенството

...
Треньорът на Локомотив София Данило Дончич бе доволен след равенството
Коментари Харесай

Данило Дончич: Заслужено взехме точка

Треньорът на Локомотив София Данило Дончич бе удовлетворен след равенството на своя отбор против Черно море в мач от 12-я кръг на efbet Лига. Специалистът открои себераздаването и силата на своите футболисти, като не пропусна да ги похвали.

" Доволен съм и желая да поздравя играчите. Играхме доста добре тактически и съблюдаваха всички инструкции. С една добра и проведена отбрана бяхме, като имахме и положителни контраатаки. Черно море е доста добре проведен тим, честито и на тях, с добър треньор са ", стартира той.

" Заслужено взехме една точка, с малко шанс можехме да спечелим и трите точки. Бяхме изморени, те имаха повече отмора от нас, а и влизаме след мачове с грандовете, тъй че се страхувахме за този мач дали ще имаме сили за него, само че играчите се раздадоха и тичаха доста. Доволен съм и тази точка ще донесе самочувствие за идващия мач ", добави експертът.

" Вижда се развиване в предпазен проект. Кардосо сигурно ще помогне доста. Младо момче е, само че с огромна визитка. Ще му би трябвало време. С него ще сме още по-добри в отбранителен проект ", приключи Данило Дончич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР