Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, коментира предстоящия мач

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, коментира предстоящия мач
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Локомотив може да бие всеки, в това число и Левски

Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, разяснява идния мач с Левски, с който двата тима възобновяват битката в Първа лига. Сблъсъкът на " Георги Аспарухов " е тази неделя, от 17,00 часа.

" Подготовката върви по проект, лагерът в Анталия мина доста добре. От началото до в този момент сме изиграли осем контроли и се вижда, че някои неща, които предходната година не бяха по този начин, както желаех аз, в този момент са най-малко 2-3 стъпки по-напред. Харесва ми това, че сред футболистите има конкуренция - всеки има предпочитание да даде оптималното от себе си. Другото, на което доста държа, са връзките - желая те да си оказват помощ един на различен, атмосферата в тима да е ведра и положителна, и считам, че значително това е реалност. Кондиционно тимът е в доста добра форма. Доволен съм от зимната селекция, запазихме съвсем същия състав, като надградихме с новите попълнения. Успяхме да намерим играчите, които дават отговор на моята идея за тим от млади футболисти. Момчил Цветанов се аклиматизира доста бързо и има огромно предпочитание да покаже на публиката, че може да помогне. Никола Марич и Един Бахтич също са доста качествени футболисти, към момента се приспособяват и се надявам скоро да могат да разпрострат своя капацитет и да оказват помощ на тима да върви напред. Освен тях взехме и вратаря Стамен Бояджиев - надарен и млад, бъдещето е пред него. Готови сме, полусезонът следва, има доста мачове и всеки един състезател ще има опция да се потвърди на терена ", съобщи Акрапович.

" Относно идния ни мач в неделя против Левски мога да кажа, че през есента на предходната година Локомотив сподели, че може да победи всеки - включително Левски, Лудогорец и Ботев. Понякога вземахме точка, различен път нямахме шанс, а от време на време съперникът ни превъзхождаше, само че във всеки мач имахме тим, който даваше 100 % от себе си. Вярвам, че ще продължат по този метод и през идния полусезон и ще играем нападателен, атакуващ, мъжки футбол. Надявам се почитателите да продължат да поддържат тима ", добави босненецът.
 Крушарски: Чувам, че в Левски ни се точат, само че съм им приготвил по една черно-бяла фланелка като ги бием
Крушарски: Чувам, че в Левски ни се точат, само че съм им приготвил по една черно-бяла фланелка като ги бием

Босът на Локомотив (Пловдив) с следващо ексцентрично изявление преди мача на " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР