Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе доста развълнуван след

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе доста развълнуван след
Коментари Харесай

Акрапович: Можем да отстраним Страсбург

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе много разчувствуван след загубата с 1:3 от Спартак в Търнава, която прати тима в третия прелиминарен кръг за Лига Европа. „ Емоцията е страхотна. Първо пропуснахме да играем през първото полувреме и не зная за какво. Не трябваше да се слагаме в позиция, която стана, а тотално друга. Трябваше да покажем топки. Спартак нацелиха гредата и осъществя това, което имаха. Само, когато комбинираме, можем да вкараме гол ”, стартира Акрапович.

„ Искахме да вкараме гол, тогава щеше да е по-лесно за нас. Помислиха моите играчи, че са си свършили работата, въпреки че говорихме, че 2:0 е най-лошият резултат. Наистина стана прекрасен мач, а от това печели футбола ”.

„ В кариерата си не съм имал подобен мач, само че имах вяра, че ще вкараме един гол. Не може да играем единствено в отбрана и имах вяра, че ще вкараме. Отидохме до Кръстова гора и отново ще отиде, защото това ни оказа помощ. Още не сме се виждали с Христо Крушарски. В хотела ще бъде бурно, радостно. Ще пием по една бира, само че в неделя имаме сложен мач и би трябвало да продължим сполучливо. Само, в случай че имаме вяра в себе си, ще реализираме огромни неща. Няма по какъв начин да не съм горделив, откакто продължаваме напред за пръв път от 14 години насам. Радвам се за тима, защото ще помнят този мач и към този момент ще дават оптималното от себе си. Бях при почитателите да им благодаря, защото бяха страхотни. Дори при 0:3 не стопираха да пеят – страхотни почитатели ”.

„ Вярвам, че можем да преодолеем Страсбург. Ако анализираш добре противника, вярваш. Видяхте в първия мач против Спартак по какъв начин се справихме. Днес влезе Жоро Илиев и даде огромен подтик на тима. Тази лекция, която получихме през днешния ден, ще ни помогне за в бъдеще ”, приключи Бруно Акрапович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР