Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп похвали своите играчи след равенството

...
Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп похвали своите играчи след равенството
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Ще бъда наказан, но имаше дузпа и трябва да се говори за това

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп похвали своите играчи след равенството 1:1 с Манчестър Сити в дербито на 28-я кръг на Висшата лига. Специалистът остана неудовлетворен от съдийството, като насочи рецензии за обстановката в края на мача, когато имаше противоречив миг дали не трябваше да има дузпа в интерес на мърсисайдци.

" Невероятен футболен дуел. През второто полувреме видях най-хубавото ни показване, откогато сме играли против Манчестър Сити. Никога не сме пресирали по този начин, в никакъв случай не сме правили толкоз положителни неща. През втората част бяхме съвършени и съм доста благополучен, може би като се изключи първите минути на мача. Какъв мач! ", стартира той.

" Да, и те имаха шансове, само че на фона на това, което създадохме и трябваше да получим дузпа, се справихме добре. Трябва да се приказва за тези неща, това беше дузпа. Такива решения вземат решение мачовете. Не е ли наличието на ВАР, с цел да може да вземе вярното решение, а то е дузпа. Това на всички места е фал, за какво не е нарушаване в наказателното поле ", добави експертът.

" Играе с топката, само че удря нашия състезател и това е рисково деяние. Най-лесното решение е това, което можеше съдията да вземе. Ще бъда осъден, само че когато има дузпа, би трябвало да бъде отсъдена, без значение коя минута е ", приключи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР