Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че няма проблеми с

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че няма проблеми с
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Имам титулярен състав в главата си

Треньорът на Левски Станимир Стоилов съобщи, че няма проблеми с контузени играчи преди повторния си дебют отпред на отбора. „ Сините “ гостуват на следващия ден от 21:00 часа на Локомотив (Пловдив), а мачът ще предаваме директно по „ Хоризонт “ и Радио Пловдив. След днешната подготовка Стоилов приказва пред медиите и съобщи, че Левски и Локомотив са задължени да намерят победната си форма.

„ До този миг нямаме играчи с проблеми, всички са здрави, естествено, някои от тях се връщат след контузии, други не са в толкоз положително функционално положение, само че всички са здрави и подготвени за мача. Кордоба не може да бъде деклариран за мача, надяваме се за другата седмица. Другите играчи имат право да вземат присъединяване в мача. Общо-взето в главата ми има състав, който мисля, че ще стартира срещата. Не единствено Ники и Боби Цонев, огромният проблем, е, че нямахме опция да работим с централните бранители. Няма никакво напрежение в мен, има тръпка Левски да побеждава. Играта на тима във фаза отбрана на този стадий куца доста. Проблемите би трябвало да ги лиши колективът, не могат да ги решат един или двама играчи. Локомотив сподели в последните години съществено израстване, играят добър футбол. Чест прави на техния притежател, че застана и зад предходния треньор, и зад настоящия и тази негова непримиримост и религия в треньорите даде резултати. За мен постоянно е било наслаждение да гостувам в Пловдив и по-специално на Локомотив. Двата тима са задължени да играят футбол.

По принцип сега нямаме концепция да търсим нови играчи, в случай че изпадне нещо като решение и преценим, че би трябвало да се подсилим в някои зони, ще решаваме в точния момент. Анисе го познавам чудесно като състезател, бил е мой футболист, направи отлична кариера, само че диря нещо, което да реши бъдещето на Левски. Основният и най-съществен претекст за освобождението на скаутското звено е финансовият, нямаме никакви благоприятни условия. Аз би трябвало да взимам решения, които са в интерес на Левски. Предстоят още такива решения, има съкращаване на бюджета и в ДЮШ, с цел да се усъвършенстват нещата. Имахме диалози с шефа на школата(Йончо Арсов) по организацията и финансовите въпроси, в нито един миг не сме поставяли под въпрос неговите качества, откакто споделяме, че има положителни млади играчи, в това число и в първия тим. Левски има положителни млади играчи, които би трябвало да бъдат дообучени и развити.

Ако чаках розови сънища, доста по-рано можех да се завърна, когато тук имаше реки от финансиране. Сега това, което оставих преди 13 години като база, го сварвам в по-лош вид ", сподели Стоилов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР