Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще може да използва последното

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще може да използва последното
Коментари Харесай

Левски уреди последното си ново попълнение за дербито с Лудогорец

Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще може да употребява последното ново попълнение Джевад ел Джамили в идния конфликт с Лудогорец. Той към този момент е организиран с картотека в БФС, твърди " Тема Спорт ". Мачът е на следващия ден (вторник) от 17:45 часа на стадион " Георги Аспарухов ".
 Официално: Левски показа нов нападател Официално: Левски показа нов нападател
Фланговият нападател бе притеглен от " сините " през предходната седмица. Той дойде от кипърския Акритас, който сега е воден от някогашния ментор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА - София Бруно Акрапович. Специалистът на няколко пъти се изрече ласкаво за качествата на играча, който е роден в Испания, само че има марокански корени. 
 Акрапович за новия в Левски: Трябва да е по-директен пред гола Акрапович за новия в Левски: Трябва да е по-директен пред гола
Трансферът на Ел Джемили на " Герена " много се проточи. Първоначално кипърците държаха да получат 200 хиляди евро за правата на играча. След това сумата бе понижена на половина, само че от Акритас желаеха и 50% от следващ трансфер на фланговия нападател. 
 Ел Джамили: Дойдох тук да оказа помощ, да работим крепко и да спечелим титли Ел Джамили: Дойдох тук да оказа помощ, да работим крепко и да спечелим титли
В последна сметка двете страни си стиснаха ръцете на 80 хиляди евро и 40% от бъдеща продажба на Джевад. През зимата " сините " привлякоха още Рикардиньо, Кристиан Димитров и Асен Чандъров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР