Треньорът на Левски Станимир Стоилов определи като ползотворна срещата между

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов определи като ползотворна срещата между
Коментари Харесай

Мъри: Бербатов не ни е молил за подкрепа

Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов дефинира като " ползотворна " срещата сред представители на клуба и Димитър Бербатов. Той посочи, че някогашният нападател на " Манчестър Юнайтед " не е търсил директна поддръжка за своята идея да оглави Българския футболен съюз. Специалистът разкритикува и дейностите на почитателите и невръстните футболисти, които замеряха фасадата на постройката на БФС с камъни и яйца като митинг против досегашното ръководство на централата.

" Срещата с Бербатов бе ползотворна. Имаше добър звук на диалога. Основно се дискутираше изваждането на дребните тимове, както и вижданията му за развиване на БФС и българския футбол. Не се е стигало до молби за поддръжка. Ние също казахме нашето мнение за развиване. За поддръжката на претендент дава отговор Наско Сираков. Всеки има право да стачкува, единственото нещо, което не утвърждавам е, когато младежи се подтикват да вандалстват. В България няма толкоз доста хубави неща и не би трябвало да разрушавам тези, които имаме ", сподели Стоилов.

Утре (3 април) Левски ще се изправи против Пирин в мач от 25-ия кръг на Първа лига.

" Има футболни рани, които би трябвало да се лекуват. Една от нашите рани е представянето ни след паузите. Надявам се да сме я излекували. Надявам се, че няма да имаме такива проблеми към този момент. Непонятни са ми резултатите през последните години като посетител, тъй като ние на всички места имаме поддръжка. В Бистрица и Разград изглеждахме както прилича, нека и в Благоевград е по този начин. Ще бъде празник, Благоевград е дал път на доста положителни играчи ", сподели той.

Стоилов обясни, че Здравко Димитров и Димитър Костадинов не престават да упражняват с втория отбор. Официалната позиция на Левски е, че двамата са посочили непрофесионално отношение към работата.

" Няма смяна в обстановката. Имаха 6 месеца да се трансформират. Сега упражняват с втория тим и чакат лятото да се появи тим, който да ги купи ", сподели експертът, цитира Би Ти Ви.

Снимка: Lap.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР