Треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази задоволството си от победата

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази задоволството си от победата
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Заслужено победихме

Треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази задоволството си от успеха с 2:0 над ЦСКА София, само че и най-много от метода, по който игра тимът му.

" Заслужено спечелихме, бяхме доста по-добрият тим. Мисля, че през първото полувреме играхме доста по-добре. през втората част мачът влезе в едно русло, което не ни харесва - бавене, прекъсване ", разяснява треньорът.

" Не ни доближи убеденост, с цел да вкараме преди почивката. Имахме проблеми при последния пас, при последния удар.

Казвал съм, че тези проблеми се преодоляват с доста работа. Ние не можем да си позволим 4-5 нападателя, това са момчетата, с които работим ", сподели още той, прибавя БНР.

" Откакто аз съм треньор, тимът постоянно играе с хъс и предпочитание в дербитата.

През второто полувреме нямаше мач, който можем да разясняваме, а тъкмо тогава вкарахме. Положенията на ЦСКА бяха самостоятелни отигравания, а ние си създавахме ситуациите.

Казах на моите футболисти, че ние сме призвани за обръщаме историята. Всички се стараят. Имаме и слаби мачове, само че не помня някой да е надиграл Левски на терена.

ЦСКА не съумя да отговори на нашата скорост в офанзива. Ние не търсим реванш за предишния мач, а се опитваме да носим наслада на публиката.

Тя изстрада с тези два кошмарни мача, изгубени с дузпи, може би несправедливо. Дано през днешния ден да сме им дали мотиви за наслада ", сподели още Станимир Стоилов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР