Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след днешната тренировка на

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след днешната тренировка на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Държавата трябва да обърне внимание на Левски и ЦСКА

Треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва след днешната подготовка на отбора.

" Всичко за прехвърлянето на Хосе Кордоба сред двата клуба е конкретизирано. Надявам се до края на деня всичко да е готово. Надявам се до на следващия ден да приключим договарянията и с Драган Михайлович. Идеята е в линията на отбраната да се подсилим. Целта беше да наблегнем на млади футболисти. Доволен съм, че успяхме да притеглим Костадинов и Кордоба ", сподели Стоилов.

" Симеон Славчев към момента не може да стигне до съглашение с клуба за финансовите претенциите, които има ", разкри наставникът на " сините ".

" По принцип футболът е най-популярният спорт по тази причина страната вярно обръща внимание на избрани градове. Левски е един от дребното клубове, който не е получил някаква помощ за усъвършенстване въз основата. Адмирирам това, което страната направи в Пловдив, както и в Разград. Според мен би трябвало да се обърне по-голямо внимание на двата огромни клуба - Левски и ЦСКА.

Левски, за разлика от доста клубове, още по мое време влага доста пари в терена. Имаме прелестен бранш, който стартира към този момент да тече и капе, би трябвало да го защитим, тъй като по-късно няма по какъв начин да се премине към ново строителство. Това би трябвало да бъде приоритет на всяко едно държавно управление. На всички да се оказва помощ ", сподели още Стоилов.
 Хосе Кордоба направи първа подготовка с Левски
Хосе Кордоба направи първа подготовка с Левски

Подписва до края на деня
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР