Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за предаването на

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за предаването на
Коментари Харесай

Мъри: Нямам намерение да живуркам в Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде изявление за предаването на „ Арена Спорт “ по Българска национална телевизия.

Мъри разяснява повода за загубата с 1:2 от Славия в сряда, а също така взе отношение по задачите на отбора и опцията на „ сините “ да се борят за купата.

„ Щях да бъда обезпокоен, в случай че нашите съперници ни надиграваха футболно. За мен това е неточност на нашия напредък. Имам поради в растежа на построяването ни като тим, който господства на терена, държи съперника в личната му половина. Специално за мача в сряда, нашият тим не беше на 100% като упоритост и мотивация. Загубихме мачове, в които думата посещение е жалка да я загатвам. Загубихме, тъй като настройката не беше на равнище “, призна Стоилов.

„ Няма по какъв начин аз да съм треньор на Левски и да имаме поддръжката на толкоз доста левскари по света, а да нямаме високи цели. Нямам желание да живуркам в Левски. Искам всеки ден тимът да се бори и да надгражда “, безапелационен е 55-годишният експерт.

„ Левски пропусна стадия на създаване на първокласен жанр и метод на играча и непосредствено към стадия на успехите. Прескочихме значим стадий, само че историята на Левски демонстрира, че трябват триумфи и по тази причина го прескочихме “, съобщи треньорът на Левски.

„ От това, което виждам от началото на сезон, има една група от 10 тима, които демонстрират близки резултати. Има и друга група, която отстъпва. Това единствено демонстрира какъв брой огромен би трябвало да броят на тимовете в шампионата. Една елитна група от 10 тима и Втора лига също от 10 тима с по-високи упоритости и благоприятни условия, евентуално ще допринесат повече за развиването на футбола “, разяснява наставникът на „ сините “.

„ Виждам Левски като тим, който би трябвало да се бори за купата. Левски постоянно е любимец във всяка конкуренция в България, в която взе участие. Ще се борим за всеки един трофей, за който ни се отдаде опция “, съобщи Станимир Стоилов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР