Треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира победата с 1:0 над

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира победата с 1:0 над
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: От някои футболисти съм доволен, от други не

Треньорът на Левски Славиша Стоянович разяснява успеха с 1:0 над Радник (Сурдулица) в контролна среща. Единственият гол за " сините " осъществя Паулиньо от дузпа при започване на срещата.

" От някои играчи съм удовлетворен, от други не. Някои футболисти, които до момента не са играли доста получиха повече минути. Някои получиха отмора. Беше тежък мач, тъй като в последните дни имахме по две тренировки дневно.

Новите футболисти се показаха солидно, поради това, че са с нас от скоро. Надявам се да покажат и повече в идващите мачове.

Новият бразилец най-вероятно няма да бъде подготвен за мача с Локомотив (Пловдив). Имаме седем дни до тази среща, в която да работим. Ще забележим. Не мога да кажа в този момент дали и останалите трима ще могат да вземат присъединяване.

Нашименто получи два удара и усети болежка. Ще забележим на следващия ден (б.а. днес) каква ще е обстановката с него.

Направихме това, което сме възнамерявали досега в паузата, предстоят ни още седем дни. Проблемът на тима е, че прави доста пропуски. Създаваме положения, само че не ги вкараме. Трябва да сме по-концентрирани. Трябва да работим над успеваемостта пред гола ", разяснява Стоянович.

 Левски продължи с успехите при Славиша Стоянович
Левски продължи с успехите при Славиша Стоянович

" Сините " се постановиха с 1:0 над Радник (Сурдулица) в контрола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР