Треньорът на Левски Николай Костов ще заложи сред титулярите на

...
Треньорът на Левски Николай Костов ще заложи сред титулярите на
Коментари Харесай

Николай Костов реши за основен футболист

Треньорът на Левски Николай Костов ще заложи измежду титулярите на Джавад ел Джемили на следващия ден. Испанецът с марокански корени лекуваше контузия и не взе присъединяване в последните два мача на отбора - загубата с 1:2 от Берое в Стара Загора и нулевото тъждество с Арда, написа " Тема спорт ".

21-годишният футболист към този момент тренира на цялостни обороти със своите съотборници и наставникът на столичани ще може да разчита на него за гостуването на ФК ЦСКА 1948. Двубоят в Бистрица е във вторник от 17:30 часа. В Левски се усети неналичието на Ел Джемили и Уелтън в упоменатите дуели и столичани нямаха тази експанзия в нахлуване, както бе предходните мачове. Испанецът е голмайсторът на тима със своите пет попадения - вкара по два във вратите на Ботев Пловдив и Локомотив София и донесе триумфа с 1:0 над Черно море. Той ще бъде доста потребен поради дребното пространство, което играчите на ФК ЦСКА 1948 ще оставят пред вратата си на стадиона в Бистрица.

Николай Костов ще избира сред две позиции, на които да заложи на Ел Джемили. Първият вид е той да заеме позицията зад нападателя паралелно до Андриан Краев. Това значи, че на аварийна пейка ще остане Хасими Фадига. 21-годишният футболист бе взет на " Герена " като флангови състезател, само че след идването на Костов той е употребен в средата на терена.

Другата алтернатива пред треньора е да сложи Ел Джемили точно на крилото за сметка на Марин Петков. 20-годишният българин не се показа на равнище в мачовете против Берое и Арда, когато трябваше да замести контузения Уелтън. На десния фланг за момента наподобява, че Роналдо е без конкуренция и макар пропуските му в нахлуване той е доста потребен в офанзивите, като подкрепя интензивно и Жереми Петрис при защитата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР