Треньорът на Левски Николай Костов говори след победата с 3:1

...
Треньорът на Левски Николай Костов говори след победата с 3:1
Коментари Харесай

Костов: Феновете са на двата полюса, а това влияе на играчите

Треньорът на Левски Николай Костов приказва след успеха с 3:1 като посетител над Дунав в Sesame Купа на България. Специалистът беше удовлетворен от своя тим, само че съобщи, че разделянето на почитателите въздейства на футболистите. 

" Доволен съм от крайния резултат. Не съм удовлетворен, че останахме с 10 играчи и трябваше да изразходваме толкоз сила. Трябва да поздравя футболистите и на двата тима. Представихме се добре, макар че имахме футболисти, които играха на необикновена позиция. Беше значимо да имаме добра игра в отбрана, в която единственият бранител беше Келиан. Дори да бяхме с главния си състав, отново щях да употребявам някои от тях като съществени играчи ", стартира Костов. 

" Нашите футболисти в офанзива постоянно се показват доста добре. Изпускаха моменти, само че ние им ги създавахме. Ще подобрим реализацията в тима. Имаме положителни футболисти в офанзива и би трябвало да им имаме доверие. Исках да избегна диалога за напрежение. Нашите почитатели са на два полюса. Това въздейства на самочувствието на играчите. Те виждат поддръжката по своя си метод. Напрежението ще излезе, когато се обединим и когато стартираме да обичаме повече футболистите и тима ", съобщи Костов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР