Треньорът на Левски Георги Тодоров ще подаде оставка. Това заяви

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров ще подаде оставка. Това заяви
Коментари Харесай

Георги Тодоров подаде оставка като треньор на "Левски"

Треньорът на " Левски " Георги Тодоров ще подаде оставка. Това съобщи той след загубата на " сините " от " Черно море " в среща от 10-ия кръг на Първа футболна лига.

Тимът от стадион " Георги Аспарухов " позволи поврат и проваляне с 1:2 вкъщи, макар че противникът игра цяло полувреме с 10 индивида.

Това е пета загуба в шампионата през сегашния сезон за отбора, воден от Тодоров.

" Феновете ще получат оставка. Знам през какво съм минал през тези четири месеца и какво съм направил. Вече ми омръзна. Грешките на играчите са главната причина. Това се стартира от първия мач. Един човек бърка един път, повторно отново бърка. Когато не си вземеш поука, става малко глуповато. Ако някой някъде откри футболист, който да му каже, че съм споделил да не победи, ще се откажа от тази специалност ", съобщи той.

Снимка: Lap.bg

64-годишният Тодоров води отбора от юни 2020 година насам. За него това беше четвърти интервал отпред на " сините ". Специалистът беше притеглен като краткотраен вид за ментор след напускането на Петър Хубчев, само че остана и през сегашния сезон.

Тодоров работи в отбора, макар тежката финансова рецесия, обхванала " сините " след отдръпването на генералния спонсор - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача с няколко обвинявания от българската прокуратура Васил Божков.

Снимка: Lap.bg

От началото на сезона " Левски " реализира единствено 3 победи в 10 мача под управлението на Тодоров - против " Монтана ", " Етър " и ЦСКА 1948. Това отрежда 10-о място на отбора в класирането на Първа лига.

Отборът продължава своето присъединяване в конкуренцията за Купата на България, откакто на 1/16-финал в профил третодивизионния " Партизан " Червен бряг.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР