Треньорът на Левски Георги Дерменджиев побърза да успокои феновете с

...
Треньорът на Левски Георги Дерменджиев побърза да успокои феновете с
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Всичко ще бъде наред

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев побърза да успокои почитателите с коментар след последната контрола на тима с Чукарички, която приключи без победител и с резултат 1:1.
 Левски завърши лагера в Кипър без победа
" Мисля, че първото полувреме беше доста друго от това, което тимът демонстрира досега. Двамата нови футболисти усъвършенстват играта на Левски. Това, което виждам, ме кара да съм оптимист. Има още много работа за извършване.

Разговарял съм с Павел Колев, само че това е диалог сред нас. Променя се мотивацията с нови попълнения. Отговорността е друга у всички играчи. Божинов е доста адаптивен футболист и имаше доста адаптивност сред него и другите футболисти ", съобщи Георги Дерменджиев.

" Райнов също има добра рутина и съм удовлетворен, че се ориентира бързо в ситуацията. Той трябваше да разбере моята идея, а аз желаех да видя неговите визии за играта. Винаги има затормозяване, когато не печелиш. Когато се приберем в София, тимът ще бъде освободен психически. Вярвам в тима и чакаме първия мач. До началото на шампионата всичко ще бъде наред.

Доста пъти разговарях с Кабрал и му дадох да разбере защо става въпрос. Казах му, че би трябвало да играе за тима на 100%. Той се съгласи и ще навакса. Ще създадем всичко допустимо да има човек на поста централен бранител ", приключи експертът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР