Треньорът на Левски Делио Роси вече е наясно кои играчи

...
Треньорът на Левски Делио Роси вече е наясно кои играчи
Коментари Харесай

Двама защитници попаднаха в черния списък на Делио Роси

Треньорът на Левски Делио Роси към този момент е наясно кои играчи от сегашния тим не попадат в сметките му за пролетния дял на Първа лига. Италианецът съзнателно не е съобщил това на въпросните футболисти, с цел да не отклонява вниманието им от значимия мач за Купата на България против Дунав в Русе. Срещата може да се окаже съдбоносна и за експерта.

След дуела Роси ще има среща с боса на " сините " Спас Русев, на която ще му заяви с кои играчи желае да продължи да работи и от какви има потребност. Бизнесменът получава от ден на ден сигнали от почитатели, съветници и ветерани, които се пробват да го убедят, че италианецът не е правилният избор за ментор на Левски.

Към момента е ясно, че наставикът повече няма да разчита на Мики Орачев и Иван Горанов. Роси упорства да бъде притеглен класен ляв бек, написа " Тема спорт ".

" Сините " вършат всичко допустимо да уредят десния бранител Антон Тинерхолм, само че все още има мъртвило към прехвърлянето. В медиите в Швеция се появиха информации, че бранителят е доста покрай автограф с отбора от МЛС Ню Йорк Сити.

 Оставки в Левски поради Даниел Боримиров
Оставки в Левски поради Даниел Боримиров

Треньорите в школата желаят да продължат да работят с него
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР