Треньорът на Левски Делио Роси няма сериозни проблеми с наказани

...
Треньорът на Левски Делио Роси няма сериозни проблеми с наказани
Коментари Харесай

Левски се подготвя за дербито с ЦСКА, част от чужденците издишат


Треньорът на Левски Делио Роси няма съществени проблеми с осъдени или контузени футболисти преди дуела от Първа лига против ЦСКА. Дербито е на следващия ден от 18:00 часа на националния стадион " Васил Левски ".

Петима играчи на сините висят с картони - халфовете Жорди Гомес и Васил Панайотов, както и нападателите Габриел Обертан, Станислав Костов и Сержиу Буш. Ако те получат предизвестия против армейците, ще почиват против Верея през уикенда, написа " Тема спорт ".

С главната група към този момент се приготвя централният защитник Аймен Белаид. Защитникът лекуваше травма и към този момент е подготвен за игра, само че надали ще бъде употребен против алените. Той бе притеглен през зимата, само че досега е бил на терена единствено в един мач - при 3:2 над Черно море и бе повече от разочароващ. На " Тича " тунизиецът носеше виновност и за двата гола в мрежата на столичани.

Вчера със сините не тренира Ривалдиньо. Бразилецът е с контузия и няма да е на линия за безконечното дерби. Синът на легендата Ривалдо е на път да се трансформира в огромно отчаяние. Нападателят е бил на терена в 4 мача в Първа лига (2 като титуляр). Престоял е на терена скромните 149 минути, като в тях не е отбелязал гол.

Другото несполучливо попълнение в Левски Жерсон Кабрал може да напусне " Герена " през лятото. Причината е, че холандецът не съумява да завоюва доверието на Делио Роси. Фланговият нападател освен че не може да се пребори за титулярно място, само че в мача против Лудогорец даже не попадна в групата.

При това Кабрал не бе контузен. 27-годишният футболист дойде в Левски след началото на акцията, като за последно бе носил фланелката на Спарта Ротердам. Той бе утвърден от треньора Делио Роси. До момента Кабрал има 17 мача в Първа лига, като в тях не е съумял да се разпише.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР