Треньорът на женския футболен тим на Северна Ирландия се извини

...
Треньорът на женския футболен тим на Северна Ирландия се извини
Коментари Харесай

Футболен треньор се извини, смята, че жените са по-емоционалният пол

Треньорът на женския футболен отбор на Северна Ирландия се извини за думите си, че девойките и дамите са податливи на обстановки, в които позволяват повече голове за къс интервал от време, тъй като са „ по-емоционални от мъжете “.

65-годишният Кени Шийлс предизвика голям брой рецензии по собствен адрес поради изреченото след провалянето с 0:5 от Англия, след което съставът му загуби шансове за класиране на Световното състезание по футбол за дами през идната година.

„ В женския футбол, ще забележите, сигурен съм, че забележите, в случай че следите протичащото се, че когато един тим допусне гол, след това позволява и втори за къс интервал от време. Това се случва, тъй като девойките и дамите са по-емоционални от мъжете. Когато получат попадение, не го одобряват доста елементарно “, съобщи експертът.

В изказване, оповестено в сряда, той се извини за обидата, която мненията му са предизвикали.

„ Снощи беше специфична вечер за женския футбол в Северна Ирландия. Гордея се, че управлявам този състав, които са същински образец за доста девойки и момчета в страната. Винаги съм подкрепял женския футбол и нуждата от повече благоприятни условия за развиване “, се споделя в позицията му.

Бившият британски футболен нападател Иън Райт назова думите на Шийлс „ нелепости “ и написа в обществената мрежа Twitter: „ Той приказва за прочувствени дами! Не е ли виждал какъв брой пъти съм плакал на терена. “

Двубоят на Северна Ирландия се игра пред 15 348 души в Белфаст, който беше рекордна посещаемост за среща по футбол за дами в страната.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР