Треньорът на Жалгирис Валдас Дамбраускас е с основен принос за

...
Треньорът на Жалгирис Валдас Дамбраускас е с основен принос за
Коментари Харесай

Ето как треньорът на "Жалгирис" обърна мача с "Лудогорец"

Треньорът на " Жалгирис " Валдас Дамбраускас е с главен принос за успеха с 2:1 против " Лудогорец " в първия дуел от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. Именно мощните думи на наставника са повлияли на играчите за цялостния поврат, откакто на почивката литовския първенец губеше в резултата с 0:1.

Дамбраускас употребявал полувремето не за тактически промени в състава, а за мотивираща ред, която даде нужния резултат и в последна сметка " Жалгирис " завоюва с 2:1.

" Този резултат няма значение. Забравете го! Не би трябвало да ви тормози. Имаме страховит тим, играем добре, сътворяваме благоприятни условия. Просто би трябвало да отбележим гол и да имаме вяра, че ще успеем, без значение какво се случва. Головете трансформират играта. Един гол... и всичко ще е друго. Ако получим попадение губим възможностите си. Трябва да имаме вяра. Не желая нито един състезател да излезе в този момент на терена без да има вяра в триумфа ни ", са думите на треньора преди да изпрати футболистите на терена за началото на второто полувреме.



Тази вечер от 21 ч. " Лудогорец " приема " Жалгирис " в Разград за реванша, който ще дефинира кой от двата отбора ще продължи в третия прелиминарен кръг на най-комерсиалния футболен шампионат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР