Треньорът на Хебър Пазарджик Атанас Петров остана доволен от желанието,

...
Треньорът на Хебър Пазарджик Атанас Петров остана доволен от желанието,
Коментари Харесай

Петров: Първият гейм беше решаващ, искам всички трофеи

Треньорът на Хебър Пазарджик Атанас Петров остана удовлетворен от желанието, с което неговите състезатели завоюваха с 3:0 против Нефтохимик в дуела за Суперкупата на България.

„ Не се наложи да употребявам дълбочината в състава в този дуел. Всички момчета бяха подготвени, само че след първия гейм всичко стартира да върви в нашата игра “, показа треньорът на Хебър.

„ Стояхме много подредени, без значение от не толкоз положителната игра в първия гейм. Успокоихме се след подобрението при сервиса в идващите геймове “.

„ Не сме подготвени към момента, личеше си и при двата тима. Има много детайли, които да подобрим, само че е хубаво да се стартира с победа “.

„ Всяка година желая всички титли. Ще е мъчно, тъй като се видя, че Нефтохимик ще е равносилен тим. Първенството ще е дълго и мъчно, само че би трябвало да сме в топ форма във значимите моменти. Днес влязохме с повече предпочитание по отношение на Нефтохимик и евентуално си оказа въздействие, че бяхме в по-напреднал стадий на подготовка “, приключи Атанас Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР