Треньорът на Хебър Александър Попов коментира успеха на тима с

...
Треньорът на Хебър Александър Попов коментира успеха на тима с
Коментари Харесай

Попов коментира успеха над Монтана, не пропусна и ЦСКА

Треньорът на Хебър Александър Попов разяснява триумфа на отбора с 3:1 гейма над Монтана в първи 1/2-финален мач в WINBET ПЛЕЙОФИТЕ в шампионата по волейбол.

"Няма по-дълъг дуел, това е полуфинал, Монтана игра надалеч по-освободено. Хебър игра със забележителен брак в съществени детайли, което го приписвам само на лека раздразнителност в момчетата. Това са положителни състезатели, играли в чужбина, знаят защо става въпрос. Дори в сходна обстановка, и Тодоров, и Къртев направихе нужното в центъра. Сервисът има какво да даде, комплицирана обстановка за всички нас, веселя се за успеха ", разяснява Попов след триумфа.

"Очакванията са малко по-големи, сега не играят доста добре, само че печелят, което е доста хубаво. На мен ми е малко необичайно. Амбициите са на разположение, спортните причини също, зависи от моментна форма, моментно положение, от предпочитание. Да се преценя сред можене и искане и там да се упорства малко повече тъй като би трябвало малко и темперамент ", добави той във връзка опцията Хебър да нападна купата.

"Получих покана за идващия сезон от тима на Хебър, към момента не съм взел решение, предвид на обстановката тук, и с оглед положителните думи, които чух от управлението взехме решение, че откакто ЦСКА отпадна и имам тази опция в идващите две-три седмици да съвместявам някои функционалности да се опитам да им оказа помощ. Ръководството ми е отправило оферта, в най-скоро време би трябвало да вземем решение и по какъв начин да продължим ", сподели още Попов.

"Ситуацията към този момент е такава, с проблемите които имаме може да се окаже още един проблем. Какво да очакваш, въпрос на решение, на трезви решение, на мъдрост и на сърце, дано оставим мненията. Не сме взели решение,, в отпуск съм от ЦСКА, доста неща би трябвало да се случат в ЦСКА, в Хебър ".

"В Хебър има доста върхове, с цел да се качиш на който и да е връх. Момчетата на ЦСКА играха доста добре през сезона ", добави още Попов.

"Отборът на Хебър е любимец, има добра организация, по благоприятни условия, рано или късно ще се получат всички неща, които са възнамерявали, дали с мен, или без мен ", разяснява в умозаключение треньорът на Хебър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР