Треньорът на Галатасарай, Фатих Терим, вече е излекуван от коронавируса

...
Треньорът на Галатасарай, Фатих Терим, вече е излекуван от коронавируса
Коментари Харесай

Фатих Терим посочи следващата голяма футболна звезда

Треньорът на Галатасарай, Фатих Терим, към този момент е оздравял от ковид и показа детайлности за до момента си до болестта, както и значимите футболни въпроси, които чакат своето разрешаване.

"Добре съм. Извадих шанс, тъй като забелязахме признаците на вируса в точния момент и започнахме лекуване неотложно. Сега съм си у дома и си почивам. Думата "страх " даже не е задоволителна за това, което изпитвах. Знам, че хората, които са оздравели, знаят защо приказвам ", съобщи Терим.

"Харесва ми концепцията за това Истанбул да одобри и полуфиналите в Шампионска лига, само че не мога да кажа кой ще завоюва - футболът е непредвидим. "

Турският треньор се изрече ласкаво за младият бранител на Ювентус - Мерих Демирал, който демонстрираше повече от добра форма преди да се контузи.

"Мерих работи доста крепко и е убеден в себе си. Най-добрите му черти са интуицията, положителната скорост, атлетизма и отдадеността. Върши страхотна работа дотук, уповавам се, че откакто се възвърне от травмата ще е даже още по-добър. Само спортист с вярната физика и просветеност може да стане най-хубавият, а Мерих има този капацитет ", съобщи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР