Треньорът на Етър Велико Търново Иван Вутов заяви след загубата

...
Треньорът на Етър Велико Търново Иван Вутов заяви след загубата
Коментари Харесай

Иван Вутов: Съдията не бе обективен, дори некомпетентен човек щеше да се справи - Първа лига



Треньорът на Етър Велико Търново Иван Вутов съобщи след загубата от Берое, че съдията Ангел Баялцалиев не бе справедлив и даже незапознат човек е щял да се оправи с дискусионните обстановки в срещата.

„ Първите 40 минути бяха за нас. Добре разигравахме и реализирахме гол. Допуснахме някои неточности в нашата лява зона, откъдето Берое осъществя. Второто полувреме изпуснахме средата на терена. Превъзхождаха ни с експедитивност. Берое имаше повече чисти положения “, разяснява Вутов.

„ Ако включим субективния фактор съдийството, мисля, че съдията повлия на мача. Първият гол е от засада, а при втория гол нарушаването е отвън наказателното поле “, добави треньорът на Етър.

„ Съдията се трансформира в основно настоящо лице. Без да се извинявам, че основният фактор е съдийството, той оказа помощ. Съдията не бе справедлив. Дори един незапознат човек щеше да реагира по различен метод и да реши нещата. Не би трябвало да се оправдаваме със съдията. Честитя успеха на Берое. Берое е един от тимовете, който се бори за място в първата петица. Мисля, че сме подготвени за идната серия от мачове против тимовете от челото. Никога не съм крил, че за мен Берое е болежка и страдалчество. Винаги съм се мъчил да има футбол в Стара Загора “, сподели още Иван Вутов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР