Треньорът на Етър - Светослав Петров, коментира загубата на своя

...
Треньорът на Етър - Светослав Петров, коментира загубата на своя
Коментари Харесай

Светослав Петров: Дори с човек по-малко играхме добре

Треньорът на Етър - Светослав Петров, разяснява загубата на своя отбор от Ботев Враца с 0:2, като провалянето може да изпрати " болярите " във Втора лига още този кръг. Това ще се случи при триумф на Локомотив София над Ботев Пловдив.

" Няма по какъв начин да вземем нещо от даден мач без да вкараме гол. Злощастно се разви дуела за нас, тъй като започнахме добре и контролирахме топката, само че този червен картон ни пречупи. Предполагам, че решението е вярно. откакто ВАР се намеси и Георги Кабаков промени решението си. След това допуснахме и гол след рикошет, просто не беше нашият ден през днешния ден. " стартира наставникът.

Имахме чисти положения и с 10 индивида на терена. Ако при тях се бяхме разписали можеше да се обърне развоя на събитията, само че не успяхме. Накарахме тимът на Ботев Враца да бави играта в последните минути даже с цената на жълти картони. Това е показателно, че играхме мощно, даже и с човек по-малко. ", добави треньорът

" Обяснението ми за броя на алените картони е, че закъсняваме и имаме неприятна преценка. Във футбола дребното е доста. "

" Искам до края на сезона да играем футбол и да покажем, че не заслужаваме да сме последни в класирането. ", приключи Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР