Треньорът на Етър Красимир Балъков бе много доволен от успеха

...
Треньорът на Етър Красимир Балъков бе много доволен от успеха
Коментари Харесай

Балъков: Грешки стават, но ние щяхме да победим и 11 срещу 11

Треньорът на Етър Красимир Балъков бе доста удовлетворен от триумфа с 2:0 в първия плейоф против Локомотив (Пловдив). Той призна, че съдиите направиха неточност, като не отсъдиха засада преди дузпата за втория гол в мача, когато червен картон получи вратарят Луков. Специалистът обаче е уверен, че тимът му е щял да победи и в случай че дуелът бе приключил във формат 11 против 11 на терена.

“За пръв път побеждаваме в Пловдив, което е показателно. Отборът беше доста стимулиран, съсредоточен и игра по този начин, както искахме. Тази сцена със засадата - неточности, стават, имало е и против нас. Разбрах, че е имало неточност на съдията. Страничният арбитър не е стоял на линията и не е видял добре ситуацията, което е в интерес на атакуващия тим. Въпреки това считам, че 90 мин бяхме по-добрият тим и справедливо победихме. След като публиката стартира да реагира, мачът се поразвали, влязаха доста страсти. Искаше ми се да сме 11 на 11 през целия мач и считам, че и по този начин щяхме да победим”, съобщи Балъков.

“Ние играем един жанр на игра, само че въпреки всичко се съобразяваме, когато има два мача на елиминации. В такива срещи би трябвало да си остроумен, интелигентен и да не правиш нелепости. В края ни приспаха и имаше две обстановки в които да ни вкарат гол и можеше да стане друг реванша. Не знам с какъв състав ще дойдат от Локо за втория мач, само че ние ще играем за победа”, добави наставникът.

Попитан за бъдещето на Етър и за своето бъдеще в клуба, Бала съобщи, че ще има повече вести след 15 май.

“На този въпрос мога да ви отговоря на 15 май. Ще имаме диалог с общината и с ръководителите и се надявам дотогава да има резултат и да мога да отговоря. Често съм приказвал по тази тематика, само че към момента няма това, което ние желаеме. Моето бъдеще е без значение. Един клуб не зависи от един човек. Надявам се че с връщането ми Етър направи крачка напред. В спортно-техническо отношение направихме такава крачка, само че в този момент би трябвало да създадем нещо и за базата. Ние сме еднственият клуб без база”, сподели Краси.

Накрая бе запитан и за обстановката в националния тим и дали има вид той да поеме “Лъвовете”.

“Трудно мога да отговоря, това би трябвало да каже БФС в лицето на Изпълкома. Те взимат решенията. Всеки треньор е друг, идващият ще е друг от този, който бе до момента. Аз съм работил с Хубчев в Черноморец и с Петър се познаваме доста добре. Нека пристигна този миг и да бъда поканен за треньор и тогава ще ви отговоря, няма какво повече да кажа по тази тематика. Сега съм съсредоточен единствено върху втория мач с Локомотив”, приключи Балъков. Първа лига 1/4 кръг, вторник 7 май  Локомотив (Пловдив) 0:2краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР