Треньорът на Черно море Илиан Илиев няма да води своя

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев няма да води своя
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Проблемът е кой назначи този съдия за мача ни със Септември

Треньорът на Черно море Илиан Илиев няма да води своя отбор от пейката против Хебър, Локомотив (Пловдив), Ботев (Враца) и ЦСКА 1948, защото бе осъден за четири мача. Един от тях е поради следващия жълт картон, който получи в края на мача със Септември в София, а другите три - за потребление на обидни думи към длъжностни лица.

Ето по какъв начин Илиан Илиев разяснява за „ Петел “ глобата против него:

„ Няма да разясня съдийството, защото пускаме тъжба против глания рефер Димитър Димитров и неговите помощници. И това не е плод на това наказване. Още, когато назначиха Димитров за тази среща, знаех, че ще се повтори историята от дуела ни с Локомотив в София. Тогава в последната минута се даде фиктивен фаул за противника, аз реагирах и този същия арбитър ми сподели жълт картон. Сега против Септември се получи същото в последната минута. Корнер за нас, втори корнер, само че те дадоха навън. Аз отвръщам, четвъртият арбитър Минев идва при мен и ми дават картон. След противоположното присъждане, последва корнер за тях и от корнера можеше да загубим мача. 

Дали съм употребявал обидни думи към длъжностни лица? Вижте, силата е в тях, те могат да напишат всичко и да ме санкционират. Всичко обаче потегли от четвъртия съдия Минев. Цял мач той бе до нас и ни изнервяше. Но огромния проблем е кой назначава Димитров  за този мач, откакто той още в първата ни  среща тази година с Локомотив, сподели, че има някакво отрицателно отношение към тима ни и в частност към мен. Доста тимове имат искания към него и се надявам скоро да се вземат ограничения против такива съдии, които нямат равнището да са съдии в А група. А Минев за първи път се допира този сезон до елитното съдийство, само че към този момент вярно се е ориентирал кои са мощните и в каква посока да се свири. Със сигурност се е поувлякъл и е пресолил нещата в литературното си словоизлияние, само че както се знае постоянно има на следващия ден. “ 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР