Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира успеха с 2:1

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира успеха с 2:1
Коментари Харесай

Илиан Илиев каза за националния отбор

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява триумфа с 2:1 против Пирин. Освен това той приказва и за поста народен селекционер на България.

" Ключовото постоянно, когато побеждаваш е, че си вкарал обстановките си. Пирин с държанието си, не заслужаваше да загуби. Окей, прибраха се последните минути. В последните мачове демонстрираха, че са израстнали и демонстрираха страховит преход от отбрана в офанзива. В първото полувреме имахме повече обстановки и не можахме там да обърнем. Второто полувреме почна тегаво. Отсъстваха ни значими играчи, Васко и Виктор, в такива обстановки постоянно са водещи и дърпат тима напред. Като нямаш темп и те пусна титуляр не постоянно излизат нещата. Днес бяхме тежки, побягахме много. В някои обстановки имахме и шанс ", показа той.

" Не мисля, че е от подценяване. Вижда се, че бяхме по-тромави, тежки. Пирин сподели и против ЦСКА, че не са за подценяване. В предни шампионати тъкмо такива мачове са ни спъвали да не сме в челните места, нека не се повтаря ", добави Илиев.

" Сега дали промените се получиха или не, видя се, че губихме в средата на терена през второто. Брено не затваряше средата, не помагаше на крайния бранител и върнахме да играем с един чист нападател ", показа наставникът на " моряците ".

" В такива мачове щом взехме трите точки, когато не показахме най-хубавото от себе си. Старахме се против затворен съперник. Цялата обстановка предразполагаше това да се случи. От към усърдие на футболистите го имаше. Някои неща не вървяха, само че успяхме. В първото имахме много чисти обстановки, само че най-малко с две статични успяхме "

Илиан Илиев бе запитан какво мисли за освобождението на Младен Кръстаич: " Сега да се разясняват тези неща след мач, в случай че има нещо ще се разбере в последните дни "

След това треньорът отговори има ли диалози: " Да, да. Важното е, че сега съм треньор на Черно море и мога да продължа, в случай че управлението желае, до края на шампионата "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР