Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата с

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата с
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Подведохме се по емоцията

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след загубата с 1:3 от Лудогорец. Специалистът показа, че тимът му се е подвел по страстта, вместо да изиграе мъдро мача. 

" Допуснахме доста обикновено втори и трети гол. Малко се подведохме по страстта, вместо да изиграем мача като второто полувреме. Ако искаш да се борим за предни класирания, не би трябвало да допускаш такива голове. Изиграхме мача, както искахме. През второто полувреме Андреяс в случай че беше вкарал едно от ситуациите си, щяхме да се върнем в мача. Има и такива мачове, в които би трябвало да играем по-умно. Благодаря на нашите почитатели, които съвсем изпълниха бранша и ни подкрепяха ", стартира Илиев.

" Ние допуснахме неточности за втория и третия гол, само че не са поради неналичието на футболисти. Почнахме с 4-5 юноши от нашата школа и се показаха на равнище. Малко се подведохме по резултата и страстта. Не мисля, че сме тим, който като вкара да се прибира. В 15-а, 20-а минута не можеш да пазиш резултата ", продължи треньорът на Черно море. 

Мачът го изиграхме както искахме. Създадохме положителни обстановки, с цел да вземем нещо. Не може обаче да позволяваме такив неточности. Като не побеждаваш няма положителни моменти. Ще се стремим против ЦСКА да се представим по-умно и по по-добър метод ", съобщи Илиев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР