Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред Мач Телеграф преди

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред Мач Телеграф преди
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ще гледаме класирането след мача

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва пред " Мач Телеграф "  преди борбата с Левски, която се чака с неспокойствие от експертите. „ Сините “, както и „ моряците “, са тимовете, които изпъкват със жанр от останалите в Първа лига.

„ Класирането ще го гледаме, откакто свърши срещата “, отсече Илиан Илиев. Варенци сега са втори, само че при триумф може да изпреварят Локо Пд.
 „ На „ Герена “ постоянно се играе мъчно “, добави той. Освен това в последните дуели в София той е подложен на спомагателен огън от трибуните, които не могат да преглътнат, че Илиев всякога скача крепко на някогашния си отбор. 

Междувременно стана ясно, че Илиев има още един проблем преди дуела с Левски. Мазир Сула също изпитва проблеми и до последно няма да бъде ясно дали ще играе или не. Треньорът на Черно море към този момент загуби двама от главните си играчи за мача на „ Герена “. Алекс Фернадес е осъден и не пътува за София. В морската столица си остана и Александър Василев, който е контузен и не съумя да се възвърне за гостуването на „ сините “. Именно той бе желан като титуляр по лявото крило, откакто Алекс Фернандес краткотрайно бе пратен в недружелюбност, откакто Илиан Илиев му се ядоса при посещение на ЦСКА 1948. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР