Треньорът на Брага - Карлош Карвалял не пропусна да отбележи,

...
Треньорът на Брага - Карлош Карвалял не пропусна да отбележи,
Коментари Харесай

Треньорът на Брага: Очакваме един Лудогорец, който е задължен да спечели

Треньорът на Брага - Карлош Карвалял не пропусна да означи, че отборът му не е допускал гол в последните пет мача, измежду които бе и гостуването в Разград.

" Очакваме един Лудогорец, който е длъжен да завоюва. Трябва да играем, както постоянно го вършим. Започваме да навлизаме във форма, към този момент играем по-офанзивно и сътворяваме повече положения, само че имаме и сериозен прогрес в отбранителен проект. Не сме допускали гол към този момент от пет мача. Надявам се почитателите да ни поддържат, нуждаем се от тази спомагателна сила.

Имаме ясна цел да сме първи в групата, тъй че наложително би трябвало да спечелим утрешния мач. Не можем да подценяваме Лудогорец, те са добър тим, който скоро игра в квалификациите в Шампионска лига.

За положителната форма, в която се намират " оръжейниците " приказва и нападателят Юри Медейрош: " Намираме се в един добър миг. В последните 5 мача не сме допускали гол, което е доста значимо за нас. Двубоят с Лудогорец ще бъде доста сложен, само че би трябвало да спечелим трите точки ", сподели Карвалял.
 Червена лампа за Лудогорец: Брага не е губил 4 години вкъщи
Червена лампа за Лудогорец: Брага не е губил 4 години вкъщи

Впечатляваща серия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР