Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след победата с

...
Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след победата с
Коментари Харесай

Моралес: Дойдохме с нагласата да вземем това, което изпуснахме в предишните мачове

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес приказва след успеха с 1:0 над Пирин Благоевград. Наставникът не беше удовлетворен от играта и пропуските на тима си, макар че през огромна част от мача врачани играха с човек повече. 

" В последните мачове бяхме покрай точки, само че през днешния ден дойдохме с настройката да вземем това, което сме изпуснали. Това са по-трудни мачове, в сравнение с да играеш с Левски и ЦСКА. През първото полувреме Пирин имаше по-чисти положения от нас. Допускахме неточности. Второто полувреме променихме нещата и играхме повече в офанзива, само че създадохме положения в края, тъй като се измориха. Не може да допуснеш толкоз офанзиви на съперника, когато си с човек повече. Имаме опитни играчи и би трябвало да играем добре непрекъснато. Създадохме състояние, а те се измориха. Имаме проблем във фаза офанзива. Днес изпуснахме най-малко четири положения ", стартира Моралес. 

" Имахме благоприятни условия, само че не бяхме способени в последната третина. Липсва ни централизация, качество. Търсим нови играчи, само че е мъчно. Допускаме неточности във фаза офанзива, които са неприемливи ". 

" Мога да се развеселявам да играя против такива тимове и треньори като Черно море и Илиан Илиев. И аз желая да реализирам това нещо. Искам тимът ми да има жанр, а освен да рита напред за резултат. Искам тимът да се забавлява, да има дух. Искам да видя, че хората във Враца почитат тима си ", приключи Моралес. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР