Треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев бе разочарован след поражението

...
Треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев бе разочарован след поражението
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Трябва ни време, разговарях със собственика

Треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев бе отчаян след провалянето на своя отбор с 1:3 при семейството на Левски. " Канарчетата " остават без победа след първите два кръг в шампионата.

" Изключително сме разочаровани от загубата. Подарихме 3 гола на Левски и е обикновено те да излязат спечелили. Първото полувреме нямаше темп, имахме 2 чисти положения, само че не успяхме да поведем. Започнахме добре през втората част, само че тъкмо тогава подарихме дузпа на Левски. Изцяло ние сме си отговорни, искахме доста да победим, само че очевидно неопитността ни пречи да спечелим. Дузпата е най-решаващата обстановка, не съм гледал повтаряне, само че въпросът е, че ние не би трябвало да разрешаваме да я позволяваме по най-елементарния метод ", стартира Генчев.

" Тази неточност става на 100 мача един път. Трябва да взимаме бързи решения. Срещу Локомотив имахме пет чисти голови положения, през днешния ден имахме две. Когато сменяш системата на игра и преквалифицираш играчи, след толкоз доста разбърквания, най-нормалното е да има усложнения и в офанзива, и в отбрана. Трябва ни малко повече време, с цел да може футболистите да се напаснат, да осъществяваме повече попадения и да сме сигурни в отбрана. Миналият сезон бе доста слаб и състезателите още не могат да се отърсят от него ", добави старши треньорът на " канарчетата ".

" Вчера имахме сериозен диалог с господин Зингаревич, уповавам се през тази седмица да вземем нови футболисти, тъй като е мъчно да вземеш нов състезател и да го пуснеш незабавно в игра. Предполагам, че ще им трябват 2-3 седмици да се приготвят и да се приспособяват. В подготовката играчите играха добре и освободени, само че тогава нямаше напрежение. Очаквах, че ще имаме компликации при започване на шампионата, тъй като е мъчно да се преодолее подобен психически товар от предходната акция. Сигурен съм, че с една победа нещата ще се подобрят ", сподели още наставникът на Ботев и призна, че в клуба са очаквали трансфер в чужбина на нападателя Антоан Бароан, което е повода той да не попадне в групата на " канарчетата " за първите два мача от шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР