Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич беше доста емоционален след

...
Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич беше доста емоционален след
Коментари Харесай

Валентич: Всяка ситуация 50/50 отива на страната на опонента, трудно е

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич беше много прочувствен след загубата с 1:2 от Лудогорец. Той разгласи, че „ канарчетата” желаят да има феърплей.

„ Бих споделил на футболната федерация, на съдийската комисия всяка обстановка 50/50 отива на страната на съперника. Това не е елементарно. Надявам се скоро да сме един от най-хубавите в страната. Не сме изгубили поради това, само че е мъчно. Нямахме шанс в избрани ситуации”, стартира Валентич.

„ По-добре действахме през второто полувреме. Искаме доста повече, да сме по-спокойни. Имахме шансове, само че в случай че не вкараш, няма да спечелиш. Трябва да изградим силата, с цел да пазим Ботев Пловдив. Искаме почитателите да ни оказват помощ. Хората във федерацията от време на време въздействат и вършат неточности. Всичко това би трябвало да бъде посочвано, даже и от медиите. Това са част от аргументите, заради което българският футбол е в това положение. Просто желаеме да има феърплей”,

„ Мога да кажа, че през днешния ден съдията не повлия на резултата, само че в обстановки, в които можеше да има картони, не ги сподели. Реда Рабей получи жълт картон и трябваше да играе много време с картон. Трябва обаче да се демонстрират картони във всички обстановки. Ние обаче ще спечелим третото място и ще играем в Европа”, съобщи още Валентич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР