Треньорът на Ботев Николай Киров и футболистите си тръгнаха със

...
Треньорът на Ботев Николай Киров и футболистите си тръгнаха със
Коментари Харесай

Треньорът и играчите на "Ботев" останаха доволни от постигнатото срещу "Бейтар"

Треньорът на " Ботев " Николай Киров и футболистите си потеглиха със удовлетворение от постигнатото против " Бейтар ". Пловдивчани стигнаха до 1:1 против състава от Израел в първия мач от втория прелиминарен кръг в Лига Европа.

" Резултатът е добър за нас. Имаше доста положения и пред двете порти. Казах преди срещата, че " Бейтар " играе на скорост и е сложен за запазване ", съобщи Киров.

" Ние не сме тим, който се прибира в своето поле и изпада в глуха отбрана. Имаме време до реванша да почистим грешките ", добави той и уточни, че идната цел е мачът с " Пирин " от първия кръг в Първа лига.

" Включването на Виана и Лъчезар Балтанов за реванша ще бъде добре за нас. Ротацията в състава е значима ".

Тодор Неделев съжали, че е пропуснал да вкара при добра опция. " Мачът беше доста тежък в това задушно и горещо време. Топката вървеше доста бързо. Дано да успеем да се възстановим бързо. Хубаво е, че не загубихме. Пропуснах да вкарам гол от комфортна позиция, за което скърбя доста. "

" Все отново изравнихме и резултатът преди реванша е добър. Сигурен съм, че почитателите ще изпълнят стадиона в Бургас за втория мач ", добави нападателят на " канарчетата ".

Реваншът е на 20 юли в Бургас.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР