Треньорът на Бетис Мануел Пелегрини бе разочарован от поражението с

...
Треньорът на Бетис Мануел Пелегрини бе разочарован от поражението с
Коментари Харесай

Пелегрини: Мачът бе решен за пет минути

Треньорът на Бетис Мануел Пелегрини бе отчаян от провалянето с 1:4 от Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд " в първия конфликт сред двата отбора от 1/8-финала в Лига Европа. Той счита, че отборът му е стоял добре през първото полувреме, само че след почивката домакините са решили всичко в границите на пет минути.

" Борихме се добре през първото полувреме, само че по-късно Антони означи страховит гол, а след това падна и трети от корнер, който реши мача. Всичко завърши в тези пет минути. Юнайтед бе по-добрият тим в края и можеше да означи още две-три попадения. Първото полувреме бе равностойно, само че след двата гола при започване на втората част, към този момент не бяхме тимът, който нормално сме ", счита Пелегрини.
 Ман Юнайтед се отърси от кошмара Ман Юнайтед се отърси от кошмара " Ливърпул " и още веднъж включи на скорост в Лига Европа
Специалистът въпреки всичко остава оптимист за реванша, колкото и сложен да наподобява обратът сега.

" В елиминационен конфликт в никакъв случай не може да се каже, че всичко е свършило още след първия мач. Винаги има късмет. Няма да е елементарно, би трябвало да бъдем спокойни, с цел да излезем от тази обстановка. Изоставането ни е огромно, само че ще дадем всичко от себе си в реванша ", добави наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР