Треньорът на Байерн Томас Тухел заяви, че Садио Мане е

...
Треньорът на Байерн Томас Тухел заяви, че Садио Мане е
Коментари Харесай

Треньорът на "Байерн": Мане допусна грешка, но случаят е приключен

Треньорът на " Байерн " Томас Тухел съобщи, че Садио Мане е приел изцяло следствията от си с Лерой Сане след загубата от " Манчестър сити " в Шампионската лига. Сенегалският нападател беше от отбора за мача с " Хофенхайм ", а също така е санкциониран. Според вестник " Билд " санкцията е 500 хиляди евро, само че от клуба не разкриха сумата.

Сане е бил с разрушена джука след удара от Мане, а съотборниците им са ги разтървали.

" Беше тежък случай. Аз съм първият, който ще отбрани Садио. Познавам го от доста време и знам, че е експерт. Той има моето най-голямо доверие след грешката, която направи. Всеки може да сгреши. Това наруши правилника за държание на клуба, ясно е. Той се извини и аз му имам вяра ", сподели Тухел.

 Садио Мане е изваден от състава на Садио Мане е изваден от състава на " Байерн " след сбиването със съотборник

Мане се е оплакал за метода, по който Сане му е приказвал след загубата в Англия. Двамата са упражнявали дружно с останалите играчи.

" Беше значимо всичко да бъде изчистено бързо. Това имаше прочистващ резултат. Беше значимо той да продължи да тренира с тима, макар че е осъден за идващия мач. Защото ние трябваше да се оправим с това, защото беше случай и трябваше да го почистим преди тренировката. Направихме това още през вчерашния ден, с цел да можем да упражняваме по позитивен метод. Не сме първите и най-вероятно няма да сме последните, на които се е случило нещо такова ", сподели още Тухел.

" Байерн " среща " Манчестър сити " в реванш в сряда, само че преди този момент посреща " Хофенхайм " в събота.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР