Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман заяви, че се

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман заяви, че се
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман: Не искам да съм треньор до 70-годишна възраст

Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман съобщи, че се надява да оформи своя епоха в клуба, а не да напусне след година.

" Къде се виждам в бъдеще? Надявам се към момента в Байерн. Не желая да съм треньор до 70-годишна възраст. Но след пет години имам проекти да върша това. В идеалния случай в Байерн.

Като треньор се стремя към съвършенство, рядко съм удовлетворен. Това е и движещата мощ в Байерн, клуб който завоюва доста в предишното, а в този момент желае да продължава да става все по-добър.

Разбира се, уповавам се да оформя една епоха в клуба, в сравнение с да напусна след година. Разликата с другите клубове е, че в Байерн единствено успеха не е задоволителна. Това е нещо, с което би трябвало да свикнете - че играта на тима би трябвало да е привлекателна и да печелите със жанр.
 Нагелсман: Доминирахме тотално
Нагелсман: Доминирахме тотално

" Можехме и още голове да вкараме "

Трябва да повеждам повече диалози с обособените играчи, в този момент може ги го върша по-малко. По принцип съм доста отворен и отзивчив човек, които поддържа положителни връзки с играчите и е елементарно наличен. Не съм човек, който е загадъчен и няма никакви връзки с футболистите отвън терена.

Най-важна е съпричастността, да можеш да се справяш с хората и да приказваш добре пред група. В допълнение са нужни и някои други умения в подобен огромен клуб. В клуба има огромни характери на високи позиции и би трябвало да сте в положителни връзки с тях ", сподели Нагелсман пред " Sports Illustrated ".
 Байерн загуби Кимих до края на годината
Байерн загуби Кимих до края на годината

" Справям се добре, само че поради някои леки последици за белите ми дробове, към момента не мога да упражнявам "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР