Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел се прицели във финала

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел се прицели във финала
Коментари Харесай

Томас Тухел: Ще направим всичко възможно Байерн да завърши сезона на Уембли

Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел се прицели във финала на Шампионска лига, откакто тимът му преодоля четвъртфиналната фаза на шампионата.

Баварците отстраниха Арсенал, откакто завоюваха семейството си с минималното 1:0.

" Няма да откриете полуфиналист, който не желае да отиде на финала. Ще създадем всичко, с цел да приключим сезона на " Уембли ". Показахме чудесна отборна игра. Супер удовлетворени сме. Доволен съм за щаба си, за клуба. Първото полувреме беше като партия шахмат, никой не искаше да отстъпи и да отвори играта. През втората част направихме разликата поради опита ни ", разяснява той, след триумфа.

Единственият гол на Йозуа Кимих с глава малко след час игра класира баварците на полуфинал в най-силния шампионат за първи път от 2020 година насам. Там те ще се изправят против Реал Мадрид.

" Не мисля, че ние сме любимци в шампионата. Реал Мадрид, кой различен? И Карло Анчелоти, кой различен? Да спечелиш против Манчестър Сити е явен сигнал. Този мач ни струваше доста. Горди сме, че сме на полуфинал. Ще забележим след две седмици, само че ще създадем всичко допустимо, с цел да приключим сезона на " Уембли ", приключи Томас Тухел, като очевидното му предпочитание е отборът да стигне до финала на шампионата в Лондон.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР