Треньорът на баскетболния Левски - Константин Папазов, говори след загубата

...
Треньорът на баскетболния Левски - Константин Папазов, говори след загубата
Коментари Харесай

Тити Папазов: Търсим нови спонсори

Треньорът на баскетболния Левски - Константин Папазов, приказва след загубата от Прометей в Шампионска лига. "Сините " позволиха тежко поражен от украинците с 56:96. Тити призна, че спонсорският контракт на Левски с Лукойл е изминал и по всяка възможност няма да бъде възобновен. Той разгласи, че се водят диалози с доста компании.

"Факт е, договорът с Лукойл изтече, доста евентуално е да не бъде възобновен. Отборът е Левски. На този стадий още нямаме удостоверение, говорили сме с доста компании и имам вяра, че сме на прав път. Аз съм виновен човек и до момента в който нямам 100% сигурност в бюджета, няма по какъв начин да подписваме контракти с чужденци ", съобщи Тити.

"Докато от българите има схващане, изчакване, при чужденците е бизнес и не може да се рискува подписването на скъпи такива. Но съм оптимист, имам вяра, че ще има резултат. Ние постоянно сме държали положителните български играчи да са при нас. Изключителна уместност, морал от тяхна страна. "

"За Левски е най-важно да запази тези състезатели и да направи тим, който да има упоритости, отговарящи на името на Левски. Не съм се предал. Не би било обикновено в София да няма баскетбол ", продължи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР