Треньорът на Барселона Шави вярва, че завръщането на контузените играчи

...
Треньорът на Барселона Шави вярва, че завръщането на контузените играчи
Коментари Харесай

Шави: Трябва да продължим да бъдем смирени и търпеливи

Треньорът на Барселона Шави има вяра, че завръщането на контузените играчи ще усъвършенства качеството на тима. Специалистът приказва пред медиите преди гостуването на „ Фолкспаркщадион “ на Шахтьор Донецк в мач от четвъртия кръг в група H на Шампионска лига.

" Винаги обобщаваме случилото се в предходните дуели. Във футболен проект ни липсваха доста неща против Сосиедад. Липсваше ни интензивността, която „ Ла Реал “ вложи, и превъзходството. Трябва да имаме повече надзор върху играта и това значи да използваме по-агресивна висока преса. Освен обстоятелството, че Реал Сосиедад е страховит тим. В последна сметка имахме религия. Първото полувреме не беше задоволително, само че без да сме положителни, намалихме изоставането с Мадрид и Атлетико и се надяваме, че това може да бъде повратна точка, на първо място във връзка с интензивността “, показа той.

" Със сигурност когато контузените играчи се завърнат, ще видим тяхното влияние към по-добро. Педри, Роберт Левандовски, Жул Кунде, Рафа са жизненоважни за тима оттатък равнището на футбола. Извличахме най-хубавото от мачовете, които можехме. Ако сме почтени, против Реал не се представихме добре като игра. Срещу Шахтьор не целия мач, само че съм сигурен, че със завръщането на тези играчи ще се подобрим ”, добави експертът.

" Сглобяването на нещата е идеалният сюжет, само че знаем, че няма да се случи във всеки мач. Искаме да играем отличен футбол, да преобладаваме и да спечелим съкрушително. Това е изображението, което желаеме, само че не постоянно ще се случи. Има съперник и би трябвало да намерим формулата. Това няма да се случва постоянно, ще ви го кажа. Те ще ни затруднят. Това е развой и ще ни е мъчно. От този съвършен сюжет ще спечелим нещата. Трябва да продължим да бъдем смирени и търпеливи. Има доста положителни моменти на игра и резултати и би трябвало да продължим да работим по този път ”, сподели Шави.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР